Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Woa, has someone ever have this before?

Discussion in 'Diablo 2 Patch Bug Reports & Suggestions' started by Erwwwd, May 7, 2008.

  1. Erwwwd

    Erwwwd IncGamers Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Woa, has someone ever have this before?

    [​IMG]
     
  2. korialstraz

    korialstraz IncGamers Site Pal

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    5,901
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    166
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    I have had it several times, just not that bad. Minimizing D2 and bring it back up again usually helps. I never figured out what it was causing it, but someone I spoke to suggested it might be AVG antivirus program causing it. The 2 others I've spoken to that have had that problem both used AVG.
     
  3. DayDream

    DayDream IncGamers Member

    Joined:
    May 8, 2006
    Messages:
    2,253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    Is one reason. It's usually a program in the background that is running when you alt tab back into d2. I get different colors when I have a movie playing in the background =P funky teal.



     
  4. Gorny

    Gorny Banned

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    27,850
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    I saw something like that once too, I was at work one day, maybe 3 or 4 years ago around the Christmas holidays. I was stuck here all day by myself with nothing to do so I brought DII & LOD in with me. The comp I used could only connect to the nternet through AOL. I had to have AOL running mimimized to be able to play online, AOL looked like that the whole time DII was running and DII had simillar graphical problems.
     
  5. Oilerfan

    Oilerfan IncGamers Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    Something involved with that 2k ping maybe?
     
  6. zarfen

    zarfen IncGamers Member

    Joined:
    Feb 15, 2005
    Messages:
    4,070
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    happens often, usually when I bring my game back up from minimized
     
  7. Erwwwd

    Erwwwd IncGamers Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    I think it did have something to do with that. This game started after I clicked "cancel" when the game was being created, I had created a new game fast so I thought I'd get failed to join. But lo and behold, the door opened and I was in the game. I started at harrogath with a normal screen, but when I went to travincal by wp it turned into this. The game was in windowed mode the whole time, I didn't mini/maximize. I had very bad ping, and got "connection interrupted" short after the screenshot. The ss is the internal screendump in the diablo folder, not one I made of my screen btw.


     
  8. korialstraz

    korialstraz IncGamers Site Pal

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    5,901
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    166
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    It's happened to me several times even with low ping. Everything have seemed like normal except for the messed up colors. I believe I got a few pics hosted on imageshack :scratch:

    Edit: Found it :grin:

    [​IMG]
     
  9. Feetstench

    Feetstench IncGamers Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    102
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    That graphics glitch happens when a Program running in the background tries to open a UI on the screen or launch a browser. I have not seen it for a while and figured newer graphics cards had nixed the issue.

    Windows Auto Update was a sure fire way to get that or much worse.LOL!
     
  10. chihawk

    chihawk IncGamers Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Woa, has someone ever have this before?

    It happens to me about a minute into every game I play, and I minimize and then full screen again and the game fixes itself.


     

Share This Page