Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

What happened to netstat

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by Jednowlosy, May 20, 2008.

  1. Jednowlosy

    Jednowlosy IncGamers Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    815
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    What happened to netstat

    Lol, my friend told me there will be a world event today on a certain IP and I wanted to do the old netstat IPcheck but netstat went berserk on me :shocked:

    [​IMG]

    No IPs at all! Blank page :shocked:

    What's wrong? It never looked that way.

    I'm using xfire to trace my IP now but it works so sloooow, damn, it updates the ip after a minute or so..
     
  2. Mysteria

    Mysteria IncGamers Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    102
    Re: What happened to netstat

    No idea actually, it works fine for me...
     
  3. Merick

    Merick IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    6,862
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    466
    Re: What happened to netstat

    Ah, I see your problem. Your computer is in Polish.
     
  4. Jednowlosy

    Jednowlosy IncGamers Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    815
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Re: What happened to netstat

    well, yes, since I am a Pole ^_^

    idk, it just doesn't work T_T
     
  5. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    29,588
    Likes Received:
    759
    Trophy Points:
    416
    Re: What happened to netstat

    What does USTANOWIONO translate to ?

    Anyway, it looks strange, there should at least be entries for the local address, even for connections which have been closed recently. Perhaps your TCP/IP stack is corrupt or something manipulates it to hide its presence. Try rebooting. It might also make sense to make a virus check.
     
  6. Jednowlosy

    Jednowlosy IncGamers Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    815
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Re: What happened to netstat

    "USTANOWIONO" translated to "established" afaik

    Rebooting doesn't work, Virus scan didn't show any infection. I'll try adaware full scan. Well, weird, it just _stopped_ showing anything since monday or so.
     

Share This Page