Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Unique Long Bow Lie!

Discussion in 'Single Player Forum' started by Ali Baba, Mar 18, 2004.

  1. Ali Baba

    Ali Baba IncGamers Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Unique Long Bow Lie!

    So I was recently running threw the durance of hate going towards mephisto and I found a unique long bow. So I Id'd it and it says "Fires Explosive Arrows Or Bolts", Which I found very interesting as bows as far as I had known couldn't be used with bolts. So I tried it out next time I picked up some bolts... and it doesn't work!

    Not that I'm offended or anything, I was just wondering if anyone else had known about this.

    Cheers,
    -Baba
     
  2. factotum

    factotum IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    1,885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    "Fires Explosive Arrows or Bolts" is just a generic term to say the missile explodes on impact--it's worded like that because it can appear on crossbows as well. It doesn't mean you can use bolts in a bow--although I'm not sure why you'd want to anyway, given the smaller stack size...
     
  3. WhiskeyJack

    WhiskeyJack IncGamers Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    529
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    I've had times with a ranger when I was running out of arrows and trying hard not to have to go back to town...and finding nothing but bolts...so, it might be handy then...

    Imagine though, it'd only have to be short range, and aiming for, say, the eye, and then, with such a short draw on the bow...
     
  4. factotum

    factotum IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    1,885
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    If you carry your Cube with you, you can just transmute two sets of bolts into one of arrows and vice versa.
     
  5. jiansonz

    jiansonz IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    7,939
    Likes Received:
    832
    Trophy Points:
    323
    Actually, you can use anything + arrows or anything + bolts to do it. Take care so you don´t lose anything valuable!
     
  6. Pucho

    Pucho Banned

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Messages:
    2,731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think that this was disabled in 1.10. It worked with anything in 1.09, but in 1.10 only works with bolts/arrows, at least for me
     
  7. NSXdreamer

    NSXdreamer IncGamers Member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    2,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255

    Yep it's disabled in 1.10, probably they've heard enough people bitching about accidentally lossing valuable stuff. :lol:
     

Share This Page