Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Strange occurrence in my ATMA stash

Discussion in 'Single Player Forum' started by krischan, Mar 4, 2015.

  1. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    29,976
    Likes Received:
    961
    Trophy Points:
    416
    I discovered a couple of ethereal nonmagical armors in one of my ATMA stashes with around 1000 defense, but without sockets, so it can't be a result of the eth cube bug. What has happened? I must be overlooking something obvious...

    I think there's something like an ATMA bug and that it applies ethereal items, but I don't remember details, so could it be related to that?
     
  2. maxicek

    maxicek Moderator Single Player

    Joined:
    Aug 5, 2005
    Messages:
    5,559
    Likes Received:
    996
    Trophy Points:
    535
    What do they look like in game?
     
  3. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    29,976
    Likes Received:
    961
    Trophy Points:
    416
    Ah OK, it has sockets in game, so it's a display bug in ATMA. It seems to occur to all eth cube bugged ones, ATMA just doesn't notice the sockets for some reason. Thanks!

    Unfortunately, that means I would have to take extra efforts to find out how many sockets they really have :(
     
  4. bodry

    bodry IncGamers Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    463
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    107
    Or use GoMule. :p
     
  5. helvete

    helvete IncGamers Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    6,801
    Likes Received:
    903
    Trophy Points:
    534
    It's just a design flaw with ATMA. You can't see how many sockets an ethereal armor has at first glance, because it's listed on the same line as ethereal status, thus you need to use the little horizontal scroll at the bottom of the stats window to see it.
     
  6. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    29,976
    Likes Received:
    961
    Trophy Points:
    416
    Yes, I didn't notice the horizontal scroll bar...

    It's properly displayed in the d2s file and not that well in a d2i one.
     
  7. coju

    coju IncGamers Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    174
    Cannot atma bug items in gomule!
     

Share This Page