Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Speed Of Light excuses to Kremtok

Discussion in 'Single Player Forum' started by SpeedOfLight, Jun 3, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SpeedOfLight

    SpeedOfLight IncGamers Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    Speed Of Light excuses to Kremtok

    i there. I recognise thet the item is duplicated and it is my foult.i will give you my reason.after thet you can do what you want.you have the right.i violated the rules of the forum.now the reason:
    i dont have internet in my home,so when i want to make a trade in the forum i have to transport the items on a floopy disk.one time i put a templars might and a arkaiin valor for trade on a floopy and the floopy broked up.i lost the items.after that i let the item be on the stash and after the trade i delete the item.that time i dont delete the item.my foult.when i saw three trang helms i was wandering to becouse one was give me on a trade,the other was pindle who drop me and the third i dont know where he come...now i know.the rest of the items are legitm.you can confirm it with muay thay warrier and 4fun.we are neightburs and we decide to see who complets the list of items first.they have internet and i have to make my have it too.my excuses for you and the other players of the forum.if you dont understand something that i say just tell me.i know that my english is not very good.please say what you think and your decision to my mail. [email protected] i really like to keep on the forum.i promise that it never happend again. sorry one more time. :thumbsup: I dont know how to contact you (Kremtok) so i post my excuses here.
     
  2. Nacaa

    Nacaa IncGamers Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    1,580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    How about pm? :)
     
  3. Serdash

    Serdash IncGamers Member

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    2,417
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    256
    That was possibly one of the more clumped together set of sentences I've ever seen.

    I don't understand.

    What happened?
     
  4. SeDnA

    SeDnA IncGamers Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Oh I corrected some mistakes I spotted so just copy and paste this and send him a pm or something.

    Hopefully my english is accurate(to a certain extent). Bear with me english is not my native language.
     
  5. Artagas

    Artagas IncGamers Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    143
    just a word of advice: use the built in dupe detector of atma if you are copying save files/stashes to avoid this happening.
    Personally i don't trade, nor do i move my saves/stashes around, but i still run it once a week just out of sheer paranoia.
     
  6. SeDnA

    SeDnA IncGamers Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Sorry a retarded question... how do you use the dupe detector? You load the file you want to scan? But I have like 10 stashes...
     
  7. phatbrava

    phatbrava IncGamers Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    there's also a 'load folder' option
    that loads evey stash file you have in that speciffic folder
    dont forget to clear 'graphics load' checkbox (that opens every stash and for me is kinda annoying)
    click 'detect dupes'
    ta-da!
     
  8. SeDnA

    SeDnA IncGamers Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Ta-da. I pressed detectdupes and nothing happened except that every button turned grey and I can't click on them. The only 4 buttons I can click is reset and dump, and minimise and close.

    Oh great, I'm clean. :mad:
     
  9. phatbrava

    phatbrava IncGamers Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    ta-da
    that means you have no duplicates in any of your stashes :)
    congrats!
    you're clean
     
  10. Artagas

    Artagas IncGamers Member

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    143
    btw, when you do a flavie dump, i think that detect the dupes as well.
     
  11. Randall

    Randall IncGamers Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    It does, but it does not detect everything.

    For example it detects if you use a single item multiple times.

    But it does not detect if you traded one item away and keep the same item for yourself.

    How you can use Flavie to do prevent this is keep a full ATMA dump of each character / stash you send out and run these through Flavie together with your normal stash. If you missed it, it will list it. After Flavie says it's clean you can delete the full atma dump.

    Randall
     
  12. SpeedOfLight

    SpeedOfLight IncGamers Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33

    how does it works?is atma the only program needed?
     
  13. phatbrava

    phatbrava IncGamers Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    read one of my former posts in this thread
     
  14. SpeedOfLight

    SpeedOfLight IncGamers Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    i cant understand...is that an option of atmas?is it on the utility window?(sorry for my ignorance)

    Sedna: thanks for the english suport.. :thumbsup:
     
  15. phatbrava

    phatbrava IncGamers Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    yes. go to 'view' menu
    in the bottom there's 'dupe detector'
     
  16. SpeedOfLight

    SpeedOfLight IncGamers Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    thank for the suport.if you have some tuturial send to my mail [email protected] :thumbsup:
     
  17. phatbrava

    phatbrava IncGamers Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    just follow the steps i wrote in a post on the 1st page of this thread...thats pretty much it about detecting dupes with atma.
    then just open the stashes that have dupes, identify the items with identical fingerprints and delete them
     
  18. SpeedOfLight

    SpeedOfLight IncGamers Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    all right.thanks one more time :thumbsup:
     
  19. AlterEgo

    AlterEgo IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    2,576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    466
    This should have been a PM to Kremtok. He will certainly read this thread and go from there.

    I'll lock this one now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page