Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Sol-Um-Um didnt work.

Discussion in 'Hardcore' started by Bri, Nov 12, 2006.

  1. Bri

    Bri IncGamers Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Sol-Um-Um didnt work.

    Hi

    Well i traded a few things and got meself those runes to make bone necro rune word....i had this 3 slotted mage plate ready and when i put them in(in that order) i get no rune word and 2 um's wasted.

    I'm euhc ladder and not really up on some of these rune words but i had read instructions on arreat and thought i was correct in what i was doing.

    Anyone can tell me where i went wrong?
     
  2. tomatoman

    tomatoman IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    sounds like you stuck the runes in an artisans mage plate, magic items cant have runewords put into them
     
  3. Bri

    Bri IncGamers Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Artisans?

    As far as i know it just had 3 slots and no mods.
    Thing is the plate was slotted...so it appears grey...how can u tell its magic if it appears grey and has no mods?
     
  4. PhatTrumpet

    PhatTrumpet IncGamers Member

    Joined:
    Jul 18, 2003
    Messages:
    4,569
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    If it were magical it would appear blue (the item description text, not the armor itself), so I'm not sure what to tell you.
     
  5. jakotaco

    jakotaco IncGamers Member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    2,040
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    post a screenie and we'll be able to tell what's wrong... btw, do you have version 1.11 installed? :rolleyes:
     
  6. Matt

    Matt IncGamers Site Pal

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    4,163
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    467
    Yea, I'd say post a screenshot.
     
  7. waflob

    waflob IncGamers Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    1,574
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    It looks as if you've done it ok, so I think you're using an older version. The runeword you're trying was introduced in 1.11

    If you're using 1.11, then a screenshot will be required ...

    DelBoy
     
  8. Bri

    Bri IncGamers Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Sry i sold it as soon as i saw it went wrong but tbh honest i think tomato is right and its my mistake.
    I'm ladder and i just thought the damn thing had no mods but i dont care to much now...the diablo clone walked the earth in my game earlier and after much reviving and close shaves i got my first anni....urdars alone arnt good enough but with those poison mummy things he couldnt heal and paid up like a good monster :)
     
  9. Lord Nyax

    Lord Nyax Banned

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Messages:
    2,146
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Damn, man. That's awesome. If you're trying to upgrade to a semi-crappy armor like Bone, and you can take Uber D with your Necro...man, that's intense.

    My hat's off to you, Mr. Bri. Excellent work.
     
  10. tomatoman

    tomatoman IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    577
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    bone isnt semi-crappy, youve gotten too used to enigma, cohs and fortitudes



     

Share This Page