Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

RWM 1.14d

Discussion in 'Single Player Forum' started by Liweinator, Jul 23, 2016.

  1. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Been looking for RWM, but everything seems to be outdated. Can someone provide me a link and maybe a guide on how to use it?
     
  2. fearedbliss

    fearedbliss IncGamers Member

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    395
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    247
    I don't believe this exists for 1.14.
     
  3. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Do you know how to downgrade versions and have an RWM for that version then? It won't affect the characters I've already made right?
     
  4. NorthDakota

    NorthDakota IncGamers Member

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Messages:
    900
    Likes Received:
    165
    Trophy Points:
    137
    Hey. Just download the 1.13c version - it works for me, I'm not sure why.
     
  5. fearedbliss

    fearedbliss IncGamers Member

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    395
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    247
  6. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  7. Carawolk

    Carawolk IncGamers Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    82
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    24
    I'm using RWM from the link provided in this forum (too lazy to go fetch the url) on 1.14d. It works fine.
     
  8. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Didn't work.
     
  9. helvete

    helvete IncGamers Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    6,779
    Likes Received:
    861
    Trophy Points:
    534
    Did you set the "start in" directory on the shortcut correctly? This type of .txt mods should not be affected by 1.14+
     
  10. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I didn't do the "start in". What should I fill in there?
     
  11. Carawolk

    Carawolk IncGamers Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    82
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    24
    just go there, download the zip, unzip it, follow the steps in the "How to Install" .txt file and you will be fine.

    If the explanations are still unclear ask again
     
  12. helvete

    helvete IncGamers Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    6,779
    Likes Received:
    861
    Trophy Points:
    534
    Start in needs to refer to the runewords folder in the d2 folder. But yes, just follow the instructions and you'll be going great in no time.
     
  13. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I Extracted the Zip-file, but there won't be a runewords folder in my D2 folder.
     
  14. Carawolk

    Carawolk IncGamers Member

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    82
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    24
    Follow these steps and report back if you have any trouble.

    - Extract the zip file anywhere.
    - Take the "Runewords" folder and put it in your Diablo II directory.
    - Go to your desktop and delete your current diablo II.exe shortcut.
    - Go to your Diablo II directory and right click on the diablo II.exe file, select "Create Shortcut".
    - Right click on the new diablo II.exe shortcut (on your desktop by default); select "Properties";select the shortcut thumbnail;enter "-direct -txt" (without the ") at the end of the line where you see "target" (or "Doel" in this illustration below)

    [​IMG]

    and that is it, everything should work nicely from there, as long as you start the game from this new shortcut you just created and edited.
     
    Last edited: Jul 24, 2016
  15. Liweinator

    Liweinator IncGamers Member

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Holy ****, I just tried some random shit and it somehow worked. **** yeah. Thanks babe<3
     

Share This Page