Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Running 2 copies

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by devildriver, May 10, 2008.

  1. devildriver

    devildriver IncGamers Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    78
    Running 2 copies

    I have 2 Diablo II's but I only have 1 Expansion set CD. I had 2 but the other one broke. I Still have 2 cd keys for the expansion. So what i am asking is how do make it that i can play without the cd?

    edit

    I have two computers so i dont mean running 2 copies on the same computer.
    Thanks
     
  2. Krovvy

    Krovvy IncGamers Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Re: Running 2 copies

    Wait for Blizzard to release Diablo II in their store. When it's available you'll be able to register the key, and then be able to download a copy of Diablo II whenever you like. Presumably it won't require a CD, as the already released SC and WC do not require a CD to play the game.

    You can create an account and register your Blizzard games now, which will also enter you for a chance to be invited to a Blizzard beta. When Diablo II becomes available, you'll be able to play! :wink3:
     
    Last edited: May 10, 2008
  3. devildriver

    devildriver IncGamers Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    78
    Re: Running 2 copies

    isnt there just a way to copy the cd to my computer then i can play without the cd then install the 2nd copy of d2 on my other computer and play with the cd as i have 2 keys?
     
  4. Krovvy

    Krovvy IncGamers Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Re: Running 2 copies

    Not for Diablo II currently or at least that's what I thought. Warcraft and Starcraft were patched so you could, but Diablo has not as far as I know. That's probably one of the reasons it hasn't been released yet in the Blizzard Store.
     
  5. devildriver

    devildriver IncGamers Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    78
    Re: Running 2 copies

    ok thanks im just trying to find a way i can xfer safely.
     
  6. Krovvy

    Krovvy IncGamers Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    Re: Running 2 copies

    If that's a problem, I would just get a friend to help you or a trusted member from this forum. You could also just install Diablo, twice on one machine. The guide with this information is floating around this forum somewhere...
     
  7. devildriver

    devildriver IncGamers Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    78
    Re: Running 2 copies

    OH *lightbulb pops up above my head*
    I could do fast user switching with the one LOD cd??
     
  8. EpicDevia

    EpicDevia IncGamers Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    1,157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Re: Running 2 copies

    no, u can not.
    u need friend or reliable forumity for help. or at least 2 cd-keys. and good internet connection :wink3:
     
  9. Mcwhopper

    Mcwhopper IncGamers Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    730
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    105
    Re: Running 2 copies

    Well you can with one cd , as long as you have two (!) cd keys (2 exp and 2 classic).
     
  10. hacgumyu

    hacgumyu IncGamers Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Re: Running 2 copies

    all you need is 1 CD (or even 0 CD), 2 sets of CD-Keys

    regarding no CD, get some software to copy the real d2 CD into image file, then mount the image to a virtual CD-rom....

    I am running 2 D2 windows with only 1 CD image in virtual rom + 2 sets of keys
     
  11. HSDuke

    HSDuke IncGamers Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Re: Running 2 copies

    i need to find my wifes copy so i can install the other cd key! That would be very helpful til I get my other pc upgraded.
     
  12. Morbid

    Morbid IncGamers Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    77
    Re: Running 2 copies

    Silly to go for warez and all that stuff.

    Just make 2 Windows accounts, Switch User, and you can leave one guy in the game, and just go in and out with the other account.



     
  13. Noammr

    Noammr IncGamers Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    1,499
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    107
    Re: Running 2 copies

    Creating an image from an original cd and mounting it on a virtual drive to play has nothing to do with warez and afaik is legal in most cases.

    To OP; I've recently put some work into a step-by-setp image creation/mounting guide for D2. I won't be posting it just yet since it's still unfinished and besides, I've yet to get a green light from the mods but I'm pretty sure they won't mind if I pm it to you. Give me a pm if you want it and I'll send it to you after making sure it's fine with the mods.


     
  14. Mcwhopper

    Mcwhopper IncGamers Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    730
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    105
    Re: Running 2 copies

    I was going to write the same thing, but take a close look at the post he was aiming at.

    The poster he aims at Says he is Running 2(!) d2 windows at the same time with just the virtual cdrom.

    This means loader....



     
  15. Noammr

    Noammr IncGamers Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    1,499
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    107
    Re: Running 2 copies

    Hrrrm, right you are.

    My apologies to Morbid if that was what he was referring to :flowers:. I tend to skim-read when short on time(=always).


     
  16. Mcwhopper

    Mcwhopper IncGamers Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    730
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    105
    Re: Running 2 copies

    I'm sure he will forgive you :)
     
  17. Morbid

    Morbid IncGamers Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    77
    Re: Running 2 copies

    Yes, I'm sorry, my apologies for not clarifying :heart:



     

Share This Page