Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Running 2 copies of D2 on Bnet

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by ASM429, Mar 4, 2004.

  1. ASM429

    ASM429 IncGamers Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Running 2 copies of D2 on Bnet

    Is it possible to run 2 copies of D2 on one computer and log onto BNet? Obviously you would have to buy a second copy, but would you need only the X-pac or both? Would this even work? Thanks in advance for any help.
     
  2. Bakerking31

    Bakerking31 IncGamers Member

    Joined:
    Oct 8, 2003
    Messages:
    880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    yes its possible, i believe u have to buy xpac for both ... but i dont know how
     
  3. Shadow_247

    Shadow_247 IncGamers Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    77
    Yes, you need two different, complete sets of cdkeys (LOD and Classic). IIRC you have to install them to two different directories, i don't know the exact workings of the install procedure, but I'm sure a search could provide what you need.
     
  4. gismo

    gismo IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    493
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
  5. ASM429

    ASM429 IncGamers Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanx a lot guys, that helps me out big time... no more lost items due to timeouts or losing my internet
     

Share This Page