Latest Diablo 3 News
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

run counter working with 1.13

Discussion in 'Single Player Forum' started by ist, Jun 25, 2010.

  1. ist

    ist Banned

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    run counter working with 1.13

    i played 1.12 until few days ago and now i have a problem, i cannot find run counter for 1.13.
    help, thanks
     
  2. jjscud

    jjscud Diabloii.Net Member

    Joined:
    Aug 18, 2004
    Messages:
    3,542
    Likes Received:
    207
    Trophy Points:
    277
    Re: run counter working with 1.13

    All the run counters will work fine with 1.13.
     
  3. ist

    ist Banned

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Re: run counter working with 1.13

    i was a bit out of game and i can't find my d2 files. links in the sticky on top of the forum give me some broken files, so if someone can please give me a good link
     
  4. jjscud

    jjscud Diabloii.Net Member

    Joined:
    Aug 18, 2004
    Messages:
    3,542
    Likes Received:
    207
    Trophy Points:
    277
    Re: run counter working with 1.13

    hmm yeah, the sticky points to Silo's sourcefourge page but it takes a but of digging to find his runcounter. Try his D2 projects page.

    The link for mine pointed to in the sticky is still fine. Here's a direct one.
     
  5. ist

    ist Banned

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Re: run counter working with 1.13

    thanks for help but i still don't get it, i download silo's run counter and when i extract it i get folders ''gui'' ''main'' ''prop'' and there is nothing in them besides some useless files :ponder:

    the other link, save counter, just doesn't want to start
     
  6. sylecn

    sylecn Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Re: run counter working with 1.13

    You don't extract that file. You need to install Java (JRE) from Sun, then the jar file will be executable. Search JRE 6 for a download link.


     
  7. ist

    ist Banned

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Re: run counter working with 1.13

    tnx man i downloaded java and it's working fine now
     

Share This Page