Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

range question (for fury)

Discussion in 'Druid' started by lordofericstan, Sep 14, 2006.

  1. lordofericstan

    lordofericstan IncGamers Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    273
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    102
    range question (for fury)

    what range do bows have for fury?
     
  2. Within

    Within IncGamers Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    Bow gives a range of 1 i think..
     
  3. Pheyd

    Pheyd IncGamers Member

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    Yeah bows are range 1
    but if you namelock with any weapon it automatically goes to range 1
     
  4. OnTheDownLow

    OnTheDownLow Banned

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Has that been tested?
     
  5. Verashiden

    Verashiden IncGamers Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    5,894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Yep, with Buriza it's Range 1
     
  6. lordofericstan

    lordofericstan IncGamers Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    273
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    102
    k thanks thats what i assumed but was like heeeeey i should ask.
     
  7. trooper

    trooper IncGamers Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    oh really?
     
  8. Pheyd

    Pheyd IncGamers Member

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    33
    the namelock i'm fairly sure of,
    eg. when i name lock smiters with my tomb reaver i never hit them, when i shift fury i always hit them, except if your opponent is running,
    eg. if a sorc is teleing or a pally is charging away i think the range comes back into the equation

    needs testing but i'm fairly sure of it
     
  9. OnTheDownLow

    OnTheDownLow Banned

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'm pretty sure default range ISN't 1 personally. what you are experiencing using shift vs people is glitched attacking on the outside of a range.
     
  10. trooper

    trooper IncGamers Member

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    tested it, not true.
     
  11. OnTheDownLow

    OnTheDownLow Banned

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The game does glitch out sometimes, but you are never going to see a range 5 attacking at range 1 unless the other guy is using a range 1 and you got "Tractor beamed" into his range because he got the first hit. That's a good reason to always shift, but namelocking a range 1 and getting the first hit will keep you at range 5.
     

Share This Page