Latest Diablo 3 News
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Not sure if comp can take

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by Anarkand, Nov 9, 2006.

  1. Anarkand

    Anarkand Diabloii.Net Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Not sure if comp can take

    Hello Im new to the whole Diablo 2 unviverse (sorry if I spelled Wrong im lazy)
    I havnt bought the game yet but just wanted to figure out if my comp could take.Thanks in advance. BTW I am planning on buying the battle chest so I can play on the latest expansion also I should be buying it in next 4 weeks or so.

    SPECS-512 Ram
    Geforce 2 video card
    Windows XP
    thats about all I know about my comp thanks
     
  2. Gorny

    Gorny Banned

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    27,816
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0

    You should be fine, DII is an older game and not as graphic or memory intense as WoW or some of the other games out there.



     
  3. themachine

    themachine Diabloii.Net Member

    Joined:
    Sep 21, 2005
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Single-Player PC System Requirements

    * Windows® 2000*, 95, 98, or NT 4.0 Service Pack 5
    * Pentium® 233 or equivalent
    * 32 MB RAM
    * 650 MB available hard drive space
    * 4X CD-ROM drive
    * DirectX™ compatible video card

    Multiplayer PC System Requirements and Options

    * 64 MB RAM
    * Open Battle.net game Creators and TCP/IP game Hosts: 128MB RAM recommended (256MB RAM in games with over 4 players)
    * 950 MB available hard drive space
    * 28.8 Kbps or faster modem
    * Up to 8 Players over TCP/IP Network or Battle.net® (Requires low-latency Internet connection with support for 32-bit applications)

    Optional PC 3D Acceleration

    * Supports Glide™ and Direct 3D™ compatible video cards with at least 8MB of video RAM. Direct 3D™ requires 64 MB of system RAM

    * Local administrator access required


    Single-Player Mac System Requirements

    * MacOS 8.1 or Higher
    * G3 Processor or Equivalent
    * 64 MB RAM plus Virtual Memory
    * 650 MB available hard drive space
    * 4X CD-ROM drive
    * Video support for 256 color display at 800x600 Resolution

    Multiplayer Mac System Requirements and Options

    * 64MB RAM plus Virtual Memory
    * 950 MB available hard drive space
    * 28.8 Kbps or faster modem
    * Up to 8 Players over TCP/IP Network or Battle.net® (Requires low-latency Internet connection with support for 32-bit applications)

    Optional Mac 3D Acceleration

    * Supports Glide™, OpenGL (v.1.1.2 or higher), or RAVE


    **Straight from Diablo2.com
     
  4. Anarkand

    Anarkand Diabloii.Net Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    oh thank you sorry im that dumb enough not to check main site :grin:
     
  5. Z-Suijin

    Z-Suijin Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    57
    No worries and welcome to the forum...


    Z-Suijin
     
  6. k/t

    k/t Banned

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The requirements are also printed on the box.

    I used to play on Bnet on a Pentium 2 with 233 MHz and 128 MB RAM. Lagged a ton (from Act to Act, certain areas in the game, 20 seconds to enter a game). Less than the 200 MHz Pentium I started playing on (1 minute to enter a game), but still...
     
  7. IntelligentX

    IntelligentX Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    3,937
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    Slow, but at least you still can play :rolleyes:
    But I am not going to turn on my eve bot on on that computer, lag = no more tp from throne :hanky:



     
  8. Lord Nyax

    Lord Nyax Banned

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Messages:
    2,146
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Zomg a bot! (pssst, I'm not sure that a third-party program is allowed to be pimped here...of course, you might just be being stupid, so I don't know if I should whine or pretend to whine...) :badteeth:
     
  9. IntelligentX

    IntelligentX Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    3,937
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    My honorable friends will know what I mean, you don't need to care about what I am saying at all.



     
  10. k/t

    k/t Banned

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, when you whisper him, return messages sometimes come back with poor spelling and grammar. That is pretty solid evidence that they're being written by a bot.
     
  11. IntelligentX

    IntelligentX Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    3,937
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    Or a guy that English is a second language :azn:



     
  12. k/t

    k/t Banned

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As we can see, this was also written by a bot.
     
  13. sunflowersmooth

    sunflowersmooth Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    467
    On a less helpful note, in the time it took for you to point out that you're too lazy to spell correctly, you could have sounded out the word "universe."

    Next time, take the extra second and help maintain the forum's integrity.

    Darn Noobs.
    Just kidding.



     
  14. k/t

    k/t Banned

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    1,961
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, in the time it took to write why you spelled it wrong you could have gone back and corrected it. And the excuse is rather poor.

    Yeah, I meant to read the forum rules, but I'm lazy.

    Funny, huh?

    Edit: Oops, sunflowersmooth already covered my argument. And I also missed the fact that IcySnow was on Classic. My eyes! My beautiful eyes!

    Well, children, that's what old age does to you. So enjoy the power and beauty of your youth.
     
  15. IntelligentX

    IntelligentX Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    3,937
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    346
    Only use sarcasm when you have been here long enough, or mods will appear with a stick...
     
  16. DarkElmo

    DarkElmo Diabloii.Net Member

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    may seem irelivant - but I Installed Diablo2 LoD On my Xbox (using windows) - got me to Chat room, but controls were difficault for XB to understand - so I recomend not using Anything besides a PC for D2 at the present time.
     

Share This Page