Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Loggin problems?

Discussion in 'Single Player Forum' started by JihadJesus, Apr 11, 2005.

  1. JihadJesus

    JihadJesus IncGamers Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    1,222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    Loggin problems?

    I was wondering if anyone else has been having problems logging into the forums lately. I've been trying for about 4 days and only just now finally managed to get my username and password accepted, and I've noticed when I've checked in and looked around that there seem to be a lot fewer memebers active that usual. Are we under squid attack?
     
  2. Chimaira

    Chimaira IncGamers Member

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    I experience problems with the forums regularly...in fact right now it's very slow. Sometimes it's so bad I don't even bother. There seems to be activity even though it's agonizingly slow for me so I guess not everyone is affected. Seems to be roughly the same number of forumites around, although I'm not 100% sure.
     
  3. Sidhe

    Sidhe IncGamers Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    2,013
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Yes, i had logging in problems too... Weird logging in problems even:

    You have used 6 out of 5 login attempts. :lol:

    But then, i shouldn't have 'accidently' deleted my cookies, and i'd have stayed logged in forever... Anyway, i got it solved by clicking on the "Have you forgotten your password? Click here" Errr, several times in fact. :rolleyes:
     
  4. LprMan

    LprMan IncGamers Member

    Joined:
    Oct 11, 2003
    Messages:
    2,951
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
  5. skoolbus

    skoolbus IncGamers Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    2,278
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    255
    Read This

    We figured out a solution here
     

Share This Page