Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Joystiq: Play Diablo 1 with World of Warcraft models in StarCraft 2

Discussion in 'Diablo 3 General Discussion' started by fmulder, Jun 6, 2012.

  1. fmulder

    fmulder Site Contributor

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    2,600
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    482
  2. Sky Tan

    Sky Tan IncGamers Member

    Joined:
    Nov 13, 2008
    Messages:
    532
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Wow....those were the days...
     
  3. KaiserDiablo

    KaiserDiablo IncGamers Member

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Damn, that's awesome.
     
  4. Chaosmage

    Chaosmage IncGamers Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    If it weren't for the fact that Diablo III feels like one of these custom maps for Warcraft III.
     
  5. Sokar Rostau

    Sokar Rostau IncGamers Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    467
    That is an amazing job. I don't get this thing about WoW models, though. I guess WoW must be using less pixelated D1 models...
     
  6. swayzesghost

    swayzesghost Banned

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    D1 used sprites, not models.


     
  7. BryanM

    BryanM IncGamers Member

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
  8. snowieken

    snowieken <img src="http://forums.diabloii.net/images/pal.gi

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    2,584
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    256
    Impressive, got to try this.
     

Share This Page