Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Is confuse bugged?

Discussion in 'Necromancer' started by Anidem, Mar 6, 2004.

  1. Anidem

    Anidem Banned

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    540
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is confuse bugged?

    I'm a big fan of the confuse curse and have noticed on many a necro that I build that My confUse has a habit of "morphing" into Amp. I notice this mostly in cows and arcane. I know it's not gear cuz it happened again today trying to naked in the Moo Moo trying to get my bod? WTF!
     
  2. Mad Mantis

    Mad Mantis D2/3 Necromancer & Witch Doctor Moderator

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    11,054
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    151
    Your curse suddenly changes the animation from Confuse to Amp? This never happened to me. Sounds like a true bug.
     
  3. PhantoM_RaynE

    PhantoM_RaynE IncGamers Member

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    oooooorr ther is anuther necro in the game....

    do curses by diffrent necros stack? or just overwrite
     
  4. Mad Mantis

    Mad Mantis D2/3 Necromancer & Witch Doctor Moderator

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    11,054
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    151
    Curses overwrite. Except for Attract, which can't be overriden.
     
  5. moi

    moi IncGamers Member

    Joined:
    Nov 8, 2003
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah, probably being overwritten with amp by another necro in the game. Some bnet players arent exactly courteous =/
     
  6. Singollo

    Singollo IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    105
    it could be that other monsters with curse are confused and curse other monsters?
     
  7. Mad Mantis

    Mad Mantis D2/3 Necromancer & Witch Doctor Moderator

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    11,054
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    151
    There aren't any curse casting monsters in Cows and Arcane, are there?
     
  8. Lyte_Hammer

    Lyte_Hammer IncGamers Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    none that i'm aware of.......
     
  9. mopchop

    mopchop IncGamers Member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not sure about arc but in cows the problem may be that a confused cow is getting hit by an boss with curse and when that happens curse is cast overrighting confuse. now with arc i dont know cuz the only boss is summoner.
     
  10. Anidem

    Anidem Banned

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    540
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what ever is diong it it is a fairly high lev curse cuz it tends to cover any monster i previously cursed even if i just cast all over the screen
     
  11. NecroValmar

    NecroValmar IncGamers Member

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Look at your equip, perhaps you wear items who make curses. With a necro, never wear them. Look at you merc equipment too.
     
  12. memememe173

    memememe173 IncGamers Member

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Messages:
    9,447
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    I don't think there are items with Amp when struck
     
  13. NecroValmar

    NecroValmar IncGamers Member

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Yes, but i think perhaps he thinks its amp, and the casted one is another curse (when I started playing with necro, I was not sure which one was the curse working). Ans I dont know all items on play, no idea if there is any with Amp, it was only an idea :)
     

Share This Page