Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Installed LOD but it don't see my Diablo2 characters

Discussion in 'Newcomer Forum' started by chango, Feb 6, 2004.

  1. chango

    chango IncGamers Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Installed LOD but it don't see my Diablo2 characters

    I have installed LOD and it runs ok. The problem is that the expansion cannot see my Diablo2 characters. When I get the create new characters/update characters the Diablo2 characters do not appear so I cannot update them.
    I would be obliged for your help.
     
  2. Jomero

    Jomero IncGamers Member

    Joined:
    Jul 22, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Did you install LoD/Diablo in a new directory? Did you uninstall Diablo?

    Were your characters saved on your hard drive, or did you play on Battle.net?
     
  3. Sessily

    Sessily IncGamers Member

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Messages:
    308
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    122
    LoD's default patch is 1.07, whereas the Original goes up to 1.08. You'll need to download patch 1.08 LoD to see your characters. This can be found on Blizz's website or simply loggin on b.net.

    I panicked the same way when I installed LoD.
     
  4. jonnyrotten

    jonnyrotten IncGamers Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just upgrade to v1.10. Make sure you have the LoD patch as the DII wont work.
     
  5. Taurgon

    Taurgon IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    This is a good question. If you reinstalled the game, make sure your old save file from your previous games are inserted properly in your new game file. Single Player files are stored on your hard drive, Bnet character files are stored on their server and require the correct password when you log on. If you installed in a different directory, just replace the new save file (empty) with your old save file and the characters will show up
     

Share This Page