Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

i cant socket why?

Discussion in 'Assassin' started by Xombie, Mar 12, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xombie

    Xombie IncGamers Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    517
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    i cant socket why?

    i have a 3 socket scissors wuwayyah and im trying to make a chaos butt wont let me socket can someone give me some info plz
     
  2. det

    det IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    3,092
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    Are you trying to make more sockets into it? That is not possible
    Are you trying to socket it while still playing 1.09? Its a 1.10 runeword.
    Are you using the runes in the correct order, First one on top etc?
    Are you using a magical (blue) claw? Not possible to make runewords in them...not even in Jewelers, Artisan, Mechanic type.

    Or what else?
     
  3. Fafner

    Fafner IncGamers Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    815
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Or he's using maphack. Turn off maphack...then the socketing will work. I'll refrain from comments about this since I don't play on the realms. I heard about this problem in another forum. The feature was introduced because in 1.09 you could mess up and not unsocket (p-topaz occulus anyone?).
     
  4. Xombie

    Xombie IncGamers Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    517
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    thx dude for helping me out i made a 337 ed choas with 3 to dragon flight and 2 to venon :thanks:
     
  5. C-Beat

    C-Beat IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    *cough* cought in the act :rolleyes: *cough*
     
  6. Kaffe

    Kaffe IncGamers Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    62
    :lol: Wonder where the runes came from...

    Now I'm just being mean though. If I were you, Xombie, I would take that maphack and just delete it right away. Takes the fun out of gaming and serves no purpose...
     
  7. Xombie

    Xombie IncGamers Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    517
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    true i dont use mh for dueling i just used it to do my damm quest in hell LOL
     
  8. Soepgroente

    Soepgroente IncGamers Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    2,224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Yea that makes it better.
     
  9. det

    det IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    3,092
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    ^

    Some ppl might not see the sarcasm here
     
  10. C-Beat

    C-Beat IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    i dont see the point using mh in dueling...but i think it's worse to use it in questing...

    C-Beat
     
  11. Naliworld

    Naliworld IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    916
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Xombie: You've been banned. While it's not our business if you use hacks on the Realms, it becomes our business when you start trading hacked items on our Trade forums.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page