Latest Diablo 3 News
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Having troubles with muling programs

Discussion in 'Single Player Forum' started by Cypher Aus, Jun 16, 2017.

  1. Cypher Aus

    Cypher Aus Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    26
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    6
    Hi ladies and gentlemen,

    I'm having some troubles getting GoMule to work for me. When I open it I can't locate any character files through the program. I've installed D2 outside of program files as I saw that suggested somewhere. Any ideas on how I can get this to work? I've started my first character in many years and am waiting trying to offload many rejuvs, chipped gems and jewelry (following a great single pass MF guide found here).

    Also worth mentioning - I'm using windows 10 and Diablo 2 1.14d.

    On another note - does ATMA work with 1.14d?

    Thanks! Any help would be greatly appreciated.
     
  2. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    30,176
    Likes Received:
    1,151
    Trophy Points:
    416
    Since 1.14, the saved games are in C:\Users\(User)\Saved Games\Diablo II.
     
    Cypher Aus likes this.
  3. Cypher Aus

    Cypher Aus Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    26
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    6
    Thanks very much krischan! I appreciate your help.
     
  4. japanzaman

    japanzaman Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    661
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    179
    Atma works for me on 1.14 but you can't load a file with essences or it will fail.
     
  5. GalaXyHaXz

    GalaXyHaXz Diabloii.Net Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    761
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    173

Share This Page