Forum slowness is keeping me away...

bg1256

Diabloii.Net Member
Forum slowness is keeping me away...

Has anyone else been having severe slow load times here?

For the past 2-3 weeks (maybe closer to a month, since classes started), I can hardly even post here, becaues the forum is creeping along. It has taken up to a minute for threads to load fully, and I'm not sure why.

I don't think it's the connection, because everything else is racing along.

And I know the forums can be fickle, but this has been lasting weeks on end for me, and it's enough to keep me from bothering lately...
 

Thelioness

Diabloii.Net Member
The forum ate one of my posts today, and half the time I can't get the page to load. I feel your pain.
 
Sometimes a page loads, or not at all. I'm willing to become a pal, but not until the forums start to run smoothly. I understand that the admins have a real life, other concerns, but couldn't we get some of the regulars to help out? If it's like this now, I can't imagine what it's going to be like when the Hellgate forums really get up and running.
 

mhl12

Diabloii.Net Member
just the usual speed for me. Slower than other sites but not impossible to nav
 

bg1256

Diabloii.Net Member
Ironically, when I started this thread, I got a connection interrupted message, and I assumed the thread didn't even get posted.

Now I've returned from work, and I see that it was.

Still slower than ever, I'm afraid.
 

Thyiad

Moderator Single Player, D2 Assassin, Barbarian
Couldn't get in at all for 90 minutes earlier. Then I would get half a page and it would stop/time out. Bit of trial logging in to post this. And I know I am not the only one because I was msn and get a message asking if I was having the same problem getting in.
 

Sib

Diabloii.Net Member
yea i can get the main forums page to load, then log in...
i get to the "thank you for logging in, Sib" bit and the page seems to stop loading, then i get firefox telling me to try again because its unable to establish a connection... same with internet explorer... :(
 

AeroJonesy

Diabloii.Net Member
I wonder if it has anything to do with the beta of the WoW expansion. Is this server tied to worldofwarcraft.net's server?
 

Merick

Diabloii.Net Member
AeroJonesy said:
I wonder if it has anything to do with the beta of the WoW expansion. Is this server tied to worldofwarcraft.net's server?
I've asked that before too, and someone said that even though they were split to avoid that, it still happens somewhat.
 

Bortaz

Banned
Yeah, this is nothing new. The one thing that irritates me is that the WoW forums are very rarely slow/down, but I can count on the D2 forums to be down at least once or twice a day, and slow most of the other times.

If you're done supporting a D2 site, say so, and we'll all move to WoW forums and ruin that site like we did this one!
 

Elly

Administrator
In a word (or two) WoW beta.

The DII forums and site are sharing one of our WoW servers right now (WoW is across 2 servers). We had planned to have a server for DII alone in time for beta but our claim against FedEx (who used our servers for shooting practice, allegedly) only came in last week. Now we have the cash we have ordered 1 file server and 2 web servers which are due this week (file server today actually) and after getting the file server online (for ui.worldofwar.net) first we'll get the DII server up and move this site and its forums over. From then on it'll be on its own and won't suffer when WoW traffic increases.

Hope that answers your queries.
 
Top