Latest Diablo 3 News
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

duress rune word

Discussion in 'Diablo 2 Patch Bug Reports & Suggestions' started by maxusmag, Nov 15, 2006.

  1. maxusmag

    maxusmag Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
    duress rune word

    Well this is kinda sad and makes me cry a little.

    i was doing a run with my necro and found a superior mageplate with ed totaling 325.

    i went to add sockets to the item because i had the runes to make duress thulhelum. to my amazment i got 3 sockets out of it instead of just 1. i was happy as a lark woot.

    well i put the runes in the armour in order this is all NL by the way. and to my utter surprise and shock and horror it didn't create the word at all. it just gave me the crappy bonuses for the runes. i was sad. i had heard they had the armour fixed and it was working.

    anyone know what happened.
     
  2. Eilo Rytyj

    Eilo Rytyj Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    2,215
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    120
    There's your problem. It's Shael+Um+Thul, in that order.


    Unsocket the armour (Hel+TownPortal Scroll+Item) and start again.



     
  3. maxusmag

    maxusmag Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
    blasted diabloii. they need to update that.
    to late i already sold it i was ticked off.

    had to trade to get the um rune to. have about 3 shaels and to many thul's and no um.

    grrr thanks.
     
  4. Eilo Rytyj

    Eilo Rytyj Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    2,215
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    120
  5. RTB

    RTB Diabloii.Net Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    5,108
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    120
    I wouldn't say it's that reliable for statistical info, but it's about as good as it gets for item lists. The problem with the updates is that if you submit something you know is correct, someone else can just send another update which replaces your tidbit with something incorrect.
     
  6. templecrasher

    templecrasher Diabloii.Net Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    440
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    What site did you get that info from?



     
  7. maxusmag

    maxusmag Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
    I got it from this site under rune words.

    its evidently wrong and needs to be corrected.
     
  8. Quietus

    Quietus Diabloii.Net Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5,470
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    346
    It's been wrong forever, and I've no doubt that someone has already contacted them about it. I doubt it'll get fixed.



     

Share This Page