Latest Diablo 3 News
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Dia clone in my game...

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by Rocksin, Sep 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rocksin

    Rocksin Diabloii.Net Member

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Messages:
    236
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    193
    Dia clone in my game...

    Yup, dia clone in my game - not killed yet as people dont have the gear for it.

    He is at travi if you want to give it at go! :thumbup:

    game name: ancients go now
     
  2. nurman

    nurman Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    4,365
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    350
    Re: Dia clone in my game...

    We have the player matchup forums for this, and the thread in the EU trading forums.
     
  3. droid

    droid Diabloii.Net Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    2,889
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    466
    Re: Dia clone in my game...

    Guess that proves that duping is alive and well from Day 1...no way anyone's selling legit SoJs to walk DC yet...
     
  4. Chromesto

    Chromesto Diabloii.Net Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    41
    Re: Dia clone in my game...

    They can be sold in the non-ladder.
     
  5. droid

    droid Diabloii.Net Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    2,889
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    466
    Re: Dia clone in my game...

    Oh good call, I assumed ladder...
     
  6. SnickerSnack

    SnickerSnack Diabloii.Net Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    6,165
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    468
    Re: Dia clone in my game...

    The OP is in ladder. Ladder and NL games run on the same servers, so when SoJs are sold in NL, dclone appears in the Ladder games on that server as well.


     
  7. ScionOfStorm

    ScionOfStorm Diabloii.Net Member

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Messages:
    634
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    Re: Dia clone in my game...

    Ya, I got one Dclone too today.

    We all were half-naked though so he just one-hit us all :d
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page