Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

circlet question

Discussion in 'Assassin' started by jeffmiguel, Nov 19, 2006.

  1. jeffmiguel

    jeffmiguel IncGamers Member

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    circlet question

    how can u put 2 os in a rare (yellow name) circlet?
     
  2. Quietus

    Quietus IncGamers Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5,470
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    346
    You can't. The only way for this to happen is if it spawns with a mod that gives it two sockets. That is - if it doesn't already have two sockets, it never will.



     
  3. Jackson

    Jackson IncGamers Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Yep... and for rare items, you don't necessarily need Larzuk to socket, btw.

    3 Perfect Skulls + 1 Rare Item + Stone of Jordan = Add 1 Socket To a Rare Item

    In case you're wondering what to do with the extra SOJs. ;)
     
  4. SorcyBoy

    SorcyBoy IncGamers Member

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    83
    I thought it had to be only an unsocketed rare item, right?
     
  5. psych

    psych IncGamers Member

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    1,473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    121
    Yes, if it already has 1 socket the recipe using the soj does not work.
     
  6. SSoG

    SSoG IncGamers Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    1,870
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    105
    Of course, since it's so much easier to create a new character and rush him to Larzuk than it is to get an SoJ (legit or otherwise), that's sort of a pointless recipe.



     
  7. Von Lazuli

    Von Lazuli IncGamers Member

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Messages:
    925
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    165
    No no... it is the only way to socket things in Classic...

    Laz
     

Share This Page