Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

changing language

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by dymi, Jun 17, 2005.

  1. dymi

    dymi IncGamers Member

    Joined:
    Oct 30, 2003
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    303
    changing language

    hello

    i have a question

    How to change language version in diablo 2 exp.
    I have the polish version which causes trouble with new aura runewords

    please try to write exact manual (guide) how to do it also if there is a file required for it please give me link to download this file (i hope it is alloved on this forum)
    I will be very happy if anyone would solve this problem for me.

    Thx in advance
     
  2. lCE

    lCE IncGamers Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    Pm me with your email address ill send u the program that changes polish to english, posting links to other sites isnt allowed on this forum.
     
  3. mhl12

    mhl12 IncGamers Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    3,970
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    466
    what you are doing is not allowed in the forums as well. You are still supplying someone a 3rd party program through these forums.

    The only way to change to language is to buy a new version of the game in that language.
     
  4. Aerath

    Aerath IncGamers Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    2,006
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    255
    Not sure, thought it was possible just through installing a few english game files, though I am not 100% sure which those are.
     
  5. krischan

    krischan Europe Trade Moderator

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    29,992
    Likes Received:
    969
    Trophy Points:
    416
    The aura bug is something different. Fixing it won't change the language to English.

    To fix the aura bug (game crashes when hovering the mouse over e.g. Azurewrath in the German version), there is no patch from Blizzard. You have to use a patched version of a certain MPQ file (respectively a hacked one, as it's from a third party). IMO it makes no sense to disallow mentioning it, but that's only my personal opinion which might differ from the forum rules. I prefer to wait for Aragorn making a statement about this special issue.
     
  6. 5Ws

    5Ws Banned

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    1,706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Actually it is not illegal, my Chinese legal copy of D2 comes with a language converter, it'll be ok.
     

Share This Page