Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Battlenet news disappeared (europe)

Discussion in 'Diablo 2 Community Forum' started by Roguey, Sep 11, 2006.

  1. Roguey

    Roguey IncGamers Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Battlenet news disappeared (europe)

    Hi, im wondering if i should be worried or not. In the past day or so, when i log in to a character, my battle.net news is completely empty. A day or so ago it had things in it. Is there any reason for why its disappeared?

    p.s Im on the europe realm

    Mnay thanks
     
  2. ael

    ael IncGamers Member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    1,994
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    467
    It means you just put a whole bunch of d2 addicts on fire. Including me. Im gonna have to check this....

    Edit: Y its indeed missing. Realy weird...
     
  3. Dawnmaster

    Dawnmaster IncGamers Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,209
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    469
    I took a disturbing screenie...

    But seriously, I think news vanishes after a few months iirc?
    Incase you wet yourself each time you notice the news-screen is empty, don't think about a ladder reset, just calmly checkthis site :thumbsup:
     
  4. ael

    ael IncGamers Member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    1,994
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    467
    4th ladder season for w3? What has that to do with d2?

    Besides, how do you know they arent changeing the bnet news first? :jig:
     
  5. Roguey

    Roguey IncGamers Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    lol, well atleast i know im not the only one with it empty
     
  6. SirDooFuss

    SirDooFuss IncGamers Member

    Joined:
    Jul 18, 2003
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    120
    To further fan the flames, the Diablo forums on www.battle.net are down. Have been for at least an hour. To toss some water on the flames...ALL the bnet forums are down, not just Diablo. :grin:
     
  7. Merick

    Merick IncGamers Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    6,862
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    466
    It can only mean the reset will occur within an hour.
     
  8. superdave

    superdave IncGamers Member

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Messages:
    12,416
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    472
    i hate to rain on your parade...they are back up with no reset announcement.

    edit...spoke too soon...they are down again. :laugh:
     
  9. Feysal

    Feysal IncGamers Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    1,871
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    165
    About the disappearing news thing... this may sound very strange and raise more questions than it answers, but it's all true anyway.

    I am a Macintosh user. I've tried Diablo II both on OS9 and OSX, and usually play on OS9. The strange thing was, that in OS9 the news window has ALWAYS been empty, except when I played non-expansion characters. In OSX however, the news have always been there.

    Some time ago I did a complete system reinstall. I'd had two installs of Diablo, one for OS9 and another for OSX, and as some of the files were identical I combined them into a single folder. After this, when I've played Diablo in OS9 when the same folder contains the OSX specific files also, now the news are ALWAYS there, expansion or not.

    My theory is it's a bug. What seems to happen is that the news screen is replaced by the chat screen. I can confirm that you can in fact receive private messages without being in chat. Whatever it is, I'm sure it's not any kind of indicator of a coming ladder reset.
     
  10. Inokis

    Inokis IncGamers Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    411
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    99
    This randomly happens. It has no bearing on anything. Its just like if you go to a web page and get a 404 error, page not found. Basically the data didn't load and so a blank space was shown.
     
  11. Cannon Fodder

    Cannon Fodder IncGamers Member

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Messages:
    1,982
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    120
    I randomly have the news appear and disappear on me all the time. Always have.
     
  12. templecrasher

    templecrasher IncGamers Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    440
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    I haven't seen the news on East ladder for a couple weeks. I did, however, almosst have a heart attack as i was coming out of a game and into chat when "season 4" flashed on the screen for about half a second. I think i soiled myself. I sat for almost an hour waiting for that graphic to come back up. Just when I convinced myself that it was a hallucination, I saw "Warcraft: Season 4". What a waste of time. Now i want my hour back from Blizz, but I am willing to accept restitution in the form of HRs.:wink2:
     
  13. Dawnmaster

    Dawnmaster IncGamers Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,209
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    469
    Since it can take up weeks to months to legally find a hr yourself, I think one hour only qualifies as an Ort rune orso :rolleyes: Would you still be willing to accept? :grin:
     
  14. templecrasher

    templecrasher IncGamers Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    440
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    98
    If you consider legit HRs you'd be right, but since Blizz isn't worried I'm not either. I'll take two Jah's and two Ber's from BlizzGGDIILegitItamz.sucka - I hear they have all HRs on sale.
     
  15. rykuss

    rykuss Banned

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Awww, I wanted to start the next reset rumor. :laugh: The screen is always empty for me though, has been for months.
     

Share This Page