Latest Diablo 3 News
DiabloWiki Updates
Support the site! Become a Diablo: IncGamers PAL - Remove ads and more!

Adding a Password when i resume from screensaver?

Discussion in 'Off-Topic' started by Soulstones, Mar 28, 2004.

  1. Soulstones

    Soulstones IncGamers Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    466
    Adding a Password when i resume from screensaver?

    How? where........?
     
  2. Silvermyst

    Silvermyst IncGamers Member

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    122
    right click on desktop > properties
    screensaver tab
    choose screensaver
    click "On resume, password protect"

    The password should be your users password ( I believe)
     
  3. Soulstones

    Soulstones IncGamers Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    466
    i dont have that option

    im on windows xp..

    i have : On Resume, display Welcome screen
     
  4. Silvermyst

    Silvermyst IncGamers Member

    Joined:
    Aug 3, 2003
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    122
    are you using different accounts on the computer? or at least a password protected user?
     
  5. mysnistaken

    mysnistaken Banned

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    1,564
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if the option "on resume display welcome screeen" thats basically the same...
     
  6. th5418

    th5418 Banned

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    9,741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do you NOt have the screensavers tab? I am using windows Xp and i have it. Every windows that >95 has it I believe...
     
  7. mysnistaken

    mysnistaken Banned

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    1,564
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    they're the same
     

Share This Page